Campagne

Aevitae campagne 'Laef'

Raken, inspireren en activeren. Dat waren de doelstellingen van zorgverzekeraar Aevitae. Het bieden van een zorgverzekering is één, maar om de markt voor je te winnen moet je een blijvende indruk achterlaten. En nieuwe doelgroepen bereiken. Dat vraagt natuurlijk om een visuele doorvertaling en het uitrollen van een ijzersterke campagne. Kortom, op draef voor ‘Laef’.

Aevitae

Campagne en herpositionering

Aevitae staat voor meer zorg en minder zorgen. Waar andere zorgverzekeraars stoppen, gaan zij een stap verder. Dit doen zij door het aanbieden van een vitaliteitsplatform, ruime vergoedingen en waardevolle workshops. De specialist in collectieve zorgverzekeringen brengt mens en vitaliteit samen. Persoonlijk, passend en flexibel. Met de kracht van aandacht. Daarmee maken zij het verschil.

Samen met onze opdrachtgever Milkshake Marketing ondersteunen wij het team van Aevitae bij het informeren, overtuigen en inspireren van een gericht publiek. Dit doen we door het verhaal begrijpelijk te maken. Maar vooral herkenbaar. Hiervoor ontwikkelden we samen met Milkshake de ‘Laef’ campagne die meteen de herpositionering van Aevitae markeert. Een flinke boost met een duidelijke boodschap: ‘Kies voor vitaliteit. Wij supporten je daarbij.’

Met deze strategische aanpak brengen we verschillende doelgroepen onder de aandacht. Van inspanning tot ontspanning: voor elke laevensstijl biedt Aevitae een passende verzekering. Voor jongeren, ouderen én pechvogels. We hebben de merk-essentie van ‘Laef’ doorvertaald naar een conceptontwikkeling, fotografie, visuals, video’s en verschillende soorten drukwerk. Wat jou ook beweegt… Laef!

Wat wij doen

Een greep uit onze projecten

App
Meditation Moments
Bekijk het Project
Marketing
Aquaport Den Helder | Water experience
Bekijk het Project
Logo_en_huisstijl
Zorggroep Tellus merkidentiteit & positionering
Bekijk het Project
Event
TEDxDenHelder | event
Bekijk het Project
Logo_en_huisstijl
Bubbeltjes | Huisstijl & webshop
Bekijk het Project
Video
Openingsfilm VNG-congres Westfriesland
Bekijk het Project
Video
Positionering Rabobank team Food & Agri
Bekijk het Project
Marketing
Visit Medemblik | Niet doorvertellen
Bekijk het Project
Video
Employer Branding | Werken bij Van Diepen
Bekijk het Project
Logo_en_huisstijl
Citymarketing Den Helder | Dit is Den Helder
Bekijk het Project
Video
Welkomstfilm 4 Kop Gemeenten
Bekijk het Project
Jouw project hier?
Neem contact op

DARE TO DARE US 🚀

Wil jij dat we ook vertellen over de toffe samenwerking met jou? En dat we hierboven opscheppen over de successen die we met elkaar gerealiseerd hebben? Dan wordt het wellicht tijd dat je een kop koffie komt drinken en ons vertelt over jouw communicatie-ambities. Daag ons uit via: