Platform

Aquaport Den Helder - Water experience

Met ambitie en lef is Aquaport ontwikkeld: een Water Experience voor een duurzame toekomst. Een plek voor ontdekkingsreizigers en veranderaars. Om Aquaport in beweging te krijgen zijn meedenkers nodig. Hier denken wij in mee. Aquaport werkt met toekomstbouwers, wij met digitale bouwers. De cross-over hebben wij gebruikt om geïnteresseerden, betrokkenen en experts samen te brengen. Hoe?
Door het bouwen van een online community platform.

Bekijk de online community

ONLINE COMMUNITY

Aquaport

In Aquaport stap je in de wereld van water. Een wereld waar natuur, creativiteit, innovatie en technologie samenkomen. De broedplaats voor duurzame ontwikkeling is een initiatief van SKDH, Scholen aan Zee en stichting Meerwerf. Bedoeld om de innovatiekracht en het leervermogen van jongeren een boost te geven. Maar dan op een niet-onderwijsachtige manier.

De Water Experience van Aquaport is dé plek waar jongeren spelen, ervaren en leren.
Maar vooral uitgedaagd worden. In het waterlab worden zij geprikkeld om zelf aan de slag te gaan met innovatieve oplossingen voor de toekomst. Want dat is wat veranderaars doen:
zich bezighouden met de wereld van morgen.

Onze designers en developers creëerden voor Aquaport een virtuele waterwereld. Losse eilandjes, maar één community. Het speelse platform brengt communityleden in beweging door ze mee te nemen op ontdekkingsreis. De interactieve kaart vormt het hart van de community en laat bezoekers kennismaken met programma’s, projecten, informatie en masterclasses. Hier kunnen bezoekers elkaar ontmoeten en werkenderwijs bouwen aan de totstandkoming van Aquaport.

Wat wij doen

Een greep uit onze projecten

Campagne
Aevitae
Bekijk het Project
App
Meditation Moments
Bekijk het Project
Logo_en_huisstijl
Zorggroep Tellus merkidentiteit & positionering
Bekijk het Project
Event
TEDxDenHelder | event
Bekijk het Project
Logo_en_huisstijl
Bubbeltjes | Huisstijl & webshop
Bekijk het Project
Video
Openingsfilm VNG-congres Westfriesland
Bekijk het Project
Video
Positionering Rabobank team Food & Agri
Bekijk het Project
Marketing
Visit Medemblik | Niet doorvertellen
Bekijk het Project
Video
Employer Branding | Werken bij Van Diepen
Bekijk het Project
Logo_en_huisstijl
Citymarketing Den Helder | Dit is Den Helder
Bekijk het Project
Video
Welkomstfilm 4 Kop Gemeenten
Bekijk het Project
Jouw project hier?
Neem contact op

DARE TO DARE US 🚀

Wil jij dat we ook vertellen over de toffe samenwerking met jou? En dat we hierboven opscheppen over de successen die we met elkaar gerealiseerd hebben? Dan wordt het wellicht tijd dat je een kop koffie komt drinken en ons vertelt over jouw communicatie-ambities. Daag ons uit via: