Huisstijl & Logo

Huisstijl dit is Den Helder

Een belangrijk aspect van Citymarketing Den Helder is de visuele identiteit van de stad. Naast het logo van de gemeente Den Helder, dat bedoeld is voor alleen gemeentelijk gebruik, wilde Citymarketing Den Helder een logo en huisstijl dat hét symbool wordt voor de stad. Druktemaker heeft voor Citymarketing Den Helder een huisstijl ontwikkeld die de ambitie uitstraalt die de stad voor ogen heeft.

Bekijk de website

HUISSTIJL

Dit is Den Helder

De totstandkoming van deze nieuwe huisstijl ging op een unieke wijze. We hebben drie designers uit ons team allemaal de opdracht gegeven los van elkaar een huisstijl te ontwikkelen. Zij kregen allen de ruimte om deze aan de Citymarketing organisatie te presenteren. Zo ontstond uiteindelijk 1 favoriet die i.s.m. Citymarketing Den Helder verder is uitgewerkt tot deze finale huisstijl. Deze is inmiddels volledig geïntegreerd in alle interne en externe communicatiemiddelen.

Het beeldmerk in combinatie met de pay-off “dít is Den Helder” straalt vertrouwen uit. Het toont wat de stad op dit moment te bieden heeft en rekent af met het negatievere imago. De harde vormen zijn stoer en niet alledaags. Het toont de stad als samenstelling van allerlei verschillen. Om te tonen wat Den Helder te bieden heeft is een tekenstijl ontworpen. Elk ontwerp maakt hierbij gebruik van zijn eigen kleur en bijpassende tinten.

Wat wij doen

Een greep uit onze projecten

Campagne
Aevitae
Bekijk het Project
App
Meditation Moments
Bekijk het Project
Marketing
Aquaport Den Helder | Water experience
Bekijk het Project
Logo_en_huisstijl
Zorggroep Tellus merkidentiteit & positionering
Bekijk het Project
Event
TEDxDenHelder | event
Bekijk het Project
Logo_en_huisstijl
Bubbeltjes | Huisstijl & webshop
Bekijk het Project
Video
Openingsfilm VNG-congres Westfriesland
Bekijk het Project
Video
Positionering Rabobank team Food & Agri
Bekijk het Project
Marketing
Visit Medemblik | Niet doorvertellen
Bekijk het Project
Video
Employer Branding | Werken bij Van Diepen
Bekijk het Project
Video
Welkomstfilm 4 Kop Gemeenten
Bekijk het Project
Jouw project hier?
Neem contact op

DARE TO DARE US 🚀

Wil jij dat we ook vertellen over de toffe samenwerking met jou? En dat we hierboven opscheppen over de successen die we met elkaar gerealiseerd hebben? Dan wordt het wellicht tijd dat je een kop koffie komt drinken en ons vertelt over jouw communicatie-ambities. Daag ons uit via: