App

Dé nummer 1 meditatie app van Nederland

100 miljoen mensen dagelijks een momentje rust laten ervaren, dat is de missie van Meditation Moments. En wij helpen met wat zij willen bereiken. Waar de gebruikers van Meditation Moments een tandje terug gaan, zetten wij een tandje bij. Dit doen wij door het uitvoeren van verschillende marketinginspanningen.

APP & MARKETING

Meditation Moments

Meditation Moments is dé Nederlandse app voor bewustzijn, inspiratie en meditatie. De app helpt bij het legen van het hoofd zonder vereiste know-how en begeleidt het meditatieproces van A tot Zen. Laagdrempelig en soepel in gebruik. Ontwikkeld om gebruikers kennis te laten maken met geleide meditaties, zelfgeproduceerde muziek, luisterboeken, affirmaties en programma’s. 

Sinds de lancering zijn we een verlengstuk geworden van de steeds verder groeiende marketingorganisatie van Meditation Moments. We ondersteunen het team op diverse onderdelen. Zo bouwen we websites, richten we conversiepunten in en voeren we video-
producties uit. Ook integreren we slimme strategieën op platformen als TikTok, Facebook, Instagram en Google Ads. Meer bekendheid, meer interactie, meer betrokkenheid én meer rust. Kortom, we creëren zichtbaarheid in hoge frequentie. 

Alignment creëer je samen. En in de juiste flow. Door ons productiehuis en onze marketingafdeling
op afstand, bewegen wij als flexibele schil continu mee met de behoeften van het team van Meditation Moments. De meest rustgevende samenwerking die we ooit hebben gehad.
En daar zijn we ontzettend trots op.

Wat wij doen

Een greep uit onze projecten

Campagne
Aevitae
Bekijk het Project
Marketing
Aquaport Den Helder | Water experience
Bekijk het Project
Logo_en_huisstijl
Zorggroep Tellus merkidentiteit & positionering
Bekijk het Project
Event
TEDxDenHelder | event
Bekijk het Project
Logo_en_huisstijl
Bubbeltjes | Huisstijl & webshop
Bekijk het Project
Video
Openingsfilm VNG-congres Westfriesland
Bekijk het Project
Video
Positionering Rabobank team Food & Agri
Bekijk het Project
Marketing
Visit Medemblik | Niet doorvertellen
Bekijk het Project
Video
Employer Branding | Werken bij Van Diepen
Bekijk het Project
Logo_en_huisstijl
Citymarketing Den Helder | Dit is Den Helder
Bekijk het Project
Video
Welkomstfilm 4 Kop Gemeenten
Bekijk het Project
Jouw project hier?
Neem contact op

DARE TO DARE US 🚀

Wil jij dat we ook vertellen over de toffe samenwerking met jou? En dat we hierboven opscheppen over de successen die we met elkaar gerealiseerd hebben? Dan wordt het wellicht tijd dat je een kop koffie komt drinken en ons vertelt over jouw communicatie-ambities. Daag ons uit via: