Event

TEDxDenHelder -
Ga mee Under ConstruXion

Een uitverkochte theaterzaal met meer dan 15 inspirerende sprekers, dat was onze ambitie voor de 3e editie van TEDxDenHelder. Hoe zet je een wereldberoemd concept in de steigers? En hoe maximaliseer je dit tot een vlammende performance? Door het optuigen van een next-level marketingstrategie én het activeren van een gestroomlijnde operatie. Met natuurlijk alleen maar creatieve superhelden. Ready, set, live!

Bekijk de website

TEDxDen Helder

Under ConstruXion

TEDx inspireert, creëert en verbindt. Wereldwijd en lokaal. De kracht achter het bekende sprekersforum is het verspreiden van ideeën. En peptalks. En gewoon pakkende verhalen. Door storytellers, experts, visionairs en iedereen met een inspirerende boodschap. De sprekers krijgen met hun TED-talk maximaal 18 minuten om dé presentatie van hun leven te geven. Het doel? De gasten laten vertrekken met een brainwave, gedachteflits en gloednieuwe inzichten.

Het neerzetten van een succesvol evenement begint met ijzersterk concept. En een hot topic. Die lag al in het vizier. Vanuit onze creatieve hoofdkwartier kijken we uit op het meest actuele onderwerp van onze stad: de gemeente in de steigers. De Kop van Noord-Holland is in ontwikkeling. Hier wordt gebouwd en verbeterd. De ambities van De Kop zijn het vertrekpunt geweest voor TEDxDenHelder Under ConstruXion.

Spreken is delen. En delen is ons op het live geschreven. Onze divisies ontwikkelden een huisstijl, bouwden een flitsende website en trokken de aandacht met verrassende animaties en strategische campagnes. Maar we gingen verder. Veel verder. Zo creëerden onze studio flyers, vlaggen, posters en zelfs merchandise. Je raadt het al, van videoproducties tot 3D-printing: onze Druktemakers gingen voor het maximale bereik.

Wat wij doen

Een greep uit onze projecten

Campagne
Aevitae
Bekijk het Project
App
Meditation Moments
Bekijk het Project
Marketing
Aquaport Den Helder | Water experience
Bekijk het Project
Logo_en_huisstijl
Zorggroep Tellus merkidentiteit & positionering
Bekijk het Project
Logo_en_huisstijl
Bubbeltjes | Huisstijl & webshop
Bekijk het Project
Video
Openingsfilm VNG-congres Westfriesland
Bekijk het Project
Video
Positionering Rabobank team Food & Agri
Bekijk het Project
Marketing
Visit Medemblik | Niet doorvertellen
Bekijk het Project
Video
Employer Branding | Werken bij Van Diepen
Bekijk het Project
Logo_en_huisstijl
Citymarketing Den Helder | Dit is Den Helder
Bekijk het Project
Video
Welkomstfilm 4 Kop Gemeenten
Bekijk het Project
Jouw project hier?
Neem contact op

DARE TO DARE US 🚀

Wil jij dat we ook vertellen over de toffe samenwerking met jou? En dat we hierboven opscheppen over de successen die we met elkaar gerealiseerd hebben? Dan wordt het wellicht tijd dat je een kop koffie komt drinken en ons vertelt over jouw communicatie-ambities. Daag ons uit via: