Video

Welkomstfilm 4 Kop Gemeenten

“In een ander land gaan wonen, is niet makkelijk. Dat snappen we. Daarom doen we ons best je te helpen bij elke stap. Want je toekomst begint hier, op Texel, in Den Helder, Schagen of Hollands Kroon. Welkom in je tweede huis”

WELKOMSTFILM

4 Kop Gemeenten (gemeenten Texel, Hollands Kroon, Den Helder en Schagen)

Hoe geef je invulling aan een motiverende, inspirerende film die herkenbaar moet zijn voor de situatie waarin je je als ex-statushouder bevindt wanneer je je gaat vestigen in Nederland. Een film die toegankelijk moet zijn en moet empoweren. Maar waarin vooral het gevoel moet overblijven: Het komt goed! Want dat zij zich niet in een gemakkelijke situatie bevinden, daar kun je je vast iets bij voorstellen. Zo kan het zijn dat een ex-statushouder al in Nederland is, maar hun partners en gezin nog moeten overkomen.

Met de film wilden we kijkers op een luchtige en vriendelijke manier kennis laten maken met personen die begeleid zijn tijdens hun vestiging in één van vier gemeenten. Zo wilden we transparantie creëren en vertrouwen geven dat iedereen op z’n plek komt en goed begeleid zal worden. We zien en horen deze mensen ingaan op verschillende aspecten van de inburgering zoals: school/opleiding, wonen, recreëren/ sport, werk & gezin. Zo nemen we de kijker mee in de stappen waar je tijdens je inburgering mee te maken krijgt.

Wat wij doen

Een greep uit onze projecten

Campagne
Aevitae
Bekijk het Project
App
Meditation Moments
Bekijk het Project
Marketing
Aquaport Den Helder | Water experience
Bekijk het Project
Logo_en_huisstijl
Zorggroep Tellus merkidentiteit & positionering
Bekijk het Project
Event
TEDxDenHelder | event
Bekijk het Project
Logo_en_huisstijl
Bubbeltjes | Huisstijl & webshop
Bekijk het Project
Video
Openingsfilm VNG-congres Westfriesland
Bekijk het Project
Video
Positionering Rabobank team Food & Agri
Bekijk het Project
Marketing
Visit Medemblik | Niet doorvertellen
Bekijk het Project
Video
Employer Branding | Werken bij Van Diepen
Bekijk het Project
Logo_en_huisstijl
Citymarketing Den Helder | Dit is Den Helder
Bekijk het Project
Jouw project hier?
Neem contact op

DARE TO DARE US 🚀

Wil jij dat we ook vertellen over de toffe samenwerking met jou? En dat we hierboven opscheppen over de successen die we met elkaar gerealiseerd hebben? Dan wordt het wellicht tijd dat je een kop koffie komt drinken en ons vertelt over jouw communicatie-ambities. Daag ons uit via: