Druktemaker

Druktemaker is een creatief bureau dat vanuit het mooie Den Helder klanten in heel Nederland en daarbuiten bedient op het gebied van strategie, creatie en marketing. Samen met zusterbedrijven Kbaal (film & animatie) en Bitpuma (webdevelopment) vormt Druktemaker de Creative Community Studio62. De 30+ in-huis specialisaties bestaan onder meer uit concept, design, tekst, film, animatie, 3D, fotografie, drukwerk, webdevelopment, marketing en social contentbeheer.

10+
Jaren in the business
28
Druktemakkers
450+
Projecten
954.236.325
'slechte' woordgrappen
Studio 62
Het kloppend hart van Den Helder

Ooit een opslagplaats voor het conserveren van waardevolle onderdelen, nu een energieke verzameling van creatieve kennis en like-minded vakidioten. Studio 62, in het maritieme hart van de stad; het kloppend hart van de Helderse haven en online en offline wereld. 

WILLEMSOORD, 1811
Niemand minder dan Napoleon Bonaparte gaf in 1811 opdracht tot het bouwen van de grootste marinebasis van Nederland: Willemsoord in Den Helder. Tot op de dag van vandaag behoort het gebied rond de Oude Rijkswerf tot de belangrijkste havens van het land en vormt Willemsoord het beeldbepalende gezicht van Den Helder. 

Werken op deze historische locatie betekent indrukwekkende vergezichten, tastbare herinneringen aan een rijk verleden en bouwen aan de toekomst. In het cultuurkwartier en horecahart van de Marinestad huizen onder meer theater De Kampanje, bioscoop Kinepolis en zorgen talloze (grand) cafés, lunchrooms en restaurants voor gezelligheid en ontspanning, terwijl het Reddingsmuseum en het Marinemuseum de historie eren. Met voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur en het station op loopafstand – en niet te vergeten de meer dan uitstekende koffiemachine – rolt Studio 62 de rode loper voor je uit. Elke dag opnieuw.

DRUKTEMAKERS

Lisa

Lisa

Jon

Jon

Kas

Kas

Manon

Manon

Caitlin

Caitlin

Jeffrey

Jeffrey

Sander

Sander

Thijs

Thijs

Marthijn

Marthijn

Ron

Ron

Tess

Tess

Karel

Karel

Ronald

Ronald

Tessa

Tessa

Ronan

Ronan

Jessy

Jessy

Manouk

Manouk

Chris

Chris

Samantha

Samantha

Diane

Diane

Frank

Frank

Marijn

Marijn

Mitchell

Mitchell